Вие сте тук:

Начало СЕКС и здраве БЕЗОПАСЕН ЛИ Е - МЕДИКАМЕНТОЗНИЯТ АБОРТ /ДЕВУШКИ ВСЕ ЧАЩЕ ВЫБИРАЮТ МЕДИКАМЕНТОЗНЫЕ АБОРТЫ, НЕ ЗНАЯ ОБ ИХ ОПАСНОСТИ

БЕЗОПАСЕН ЛИ Е - МЕДИКАМЕНТОЗНИЯТ АБОРТ /ДЕВУШКИ ВСЕ ЧАЩЕ ВЫБИРАЮТ МЕДИКАМЕНТОЗНЫЕ АБОРТЫ, НЕ ЗНАЯ ОБ ИХ ОПАСНОСТИ

Повечето хора мислят, че препаратът Мифегин, известен повече като „хапчето за аборт”, представлява просто решение на проблема с нежеланата бременност. Той е достъпен за всяка бременна жена до седмата седмица от нейната бременност.

Това средство е одобрено в САЩ от Агенцията за контрол на храните и лекарствата (FDA) като „безопасно и ефективно”.
Препаратът се рекламира като „аборт, който може да се направи тайно”, в „уединението на собствената баня”, с всички удобства на домашната обстановка.

„ХАПЧЕ ЗА АБОРТ” ЗВУЧИ ОТНОСИТЕЛНО БЕЗОПАСНО.
Мнозина го смятат просто за още едно средство за „екстрена, пожарна контрацепция”. В края на краищата бременната жена просто го слага в устата си, нали така?

Да. Но като се отчетат двете или трите визити при лекар, ултразвуковото изследване и възможността за последващо хирургическо отстраняване на мъртвия плод, това вече не е никаква тайна.

ТОВА НЕ Е ПРОСТО КОНТРАЦЕПЦИЯ И СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е БЕЗВРЕДНО

Препаратът за аборт Мифегин (Мифепристон) всъщност е два препарата.
Мифепристонът се приема, за да убие плода, а след няколко дни приетият Мисопростол предизвиква контракции, за да се отстранят останките.

Всъщност можете ли да си представите колко силни са тези препарати? Те трябва да надвият, да „задушат” собствените хормони на организма, изработвани, за да поддържат, захранват, защитават и дават живот на растящото дете.

Когато жената е бременна, нейният организъм е настроен към поддържане на детето на всяка цена.

Следователно препаратът Мифегин трябва да бъде много мощен, за да застави жената да не износи детето.

ТРЕВОЖНО И ПЛАШЕЩО Е, ЧЕ НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКЪВ Е ТОЧНО МЕХАНИЗМЪТ НА ДЕЙСТВИЕ НА ТОВА „ХАПЧЕ”.
От 2000 година, когато препаратът е бил одобрен, с неговото използване се свързват повече от 10 смъртни случаи. Известни са също десетки случаи на бактериални инфекции и обилно стомашно кръвотечение.

ПРЕПАРАТЪТ, МОЖЕ И ДА Е ЕФИКАСЕН, НО ТОЙ СЪС СИГУРНОСТ НЕ Е БЕЗОПАСЕН.

Мифепристонът и Мисопростолът правят организма уязвим за опасните бактерии.

Влагалището е „дом” за значително количество бактериални култури, живеещи в хармония с организма. Някои от тях са потенциално опасни, но организмът създава собствени бариери, които не позволяват на тези бактерии да проникват в по-уязвими зони.
КАКВО СТАВА, КОГАТО ТЕЗИ БАРИЕРИ СЕ НАРУШАВАТ?
Изследване, проведено от доктор Ралф Мич, характеризира връзката между тези препарати и споменатите 10 смъртни случая.
√ Първият препарат, Мифепристон, блокира изработката на прогестерон – хормонът, който отговаря за това плацентата да осигурява на детето кислород и хранителни вещества. Това блокиране предизвиква изменения в шийката на матката, които позволяват на бактериите Cl. sordellii да проникват в канала на шийката. Тези бактерии бързо се размножават в среда с ниско съдържание на кислород и получават хранителни вещества от отмиращите тъкани на детето. В същото това време се подкопава имунната система на жената, така че нейния организъм става уязвим за бактериално въздействие. Нейният организъм не може да се бори с бактериите и техните токсични продукти от жизнената им дейност се разпространяват из целия организъм, предизвиквайки токсичен шок и, в някои случаи, смърт.
ТОВА Е ВЪЗМОЖНАТА ПРИЧИНА ЗА СМЪРТТА НА ШЕСТ ЖЕНИ В САЩ, ДВЕ ВЪВ ВЕЛИКОБРИТАНИЯ, ЕДНА В КАНАДА И ЕДНА В ШВЕЦИЯ.
Тези жени не само следвали всички инструкции, някои от тях взели доброволно участие в изпитанията за безопасността на препарата!

Абортивното средство, което може да отнеме живота и на детето, и на майката, е много страшно

“Danco”, водещият американски дистрибутор на Мифегин, заявил, че смъртните случаи вследствие на септичен шок са могли да бъдат предизвикани не само от използването на препарата, но и от редица други обстоятелства, такива като раждане на дете и менструация, поради това не можело да се твърди, че тези препарати са били непосредствената причина за смъртните случаи.
В известен смисъл това е така. Токсичният шок е бил предизвикан не от самия препарат. Причина за инфекцията се явяват мъртвите човешки ембриони или техни части, които остават да гният в матката. Препаратът се справил със задачата да убие детето, но не могъл да го отстрани от тялото на майката. Поради това технически не може да се обвини „хапчето за аборт” за смъртта на майката.
НО НИМА ТОВА Е ОБРАЗЕЦ ЗА БЕЗОПАСНОСТ? КАК БИ СЕ ЧУВСТВАЛ ЧОВЕК, АКО ЛЕКАРЯТ МУ ПРЕДПИШЕ ЛЕКАРСТВО И МУ КАЖЕ:
„Ето, вземи. Това лекарство може да предизвика кръвотечение, инфекция и може би токсичен шок. То не е 100% безопасно, но не се вълнувай. За последните години от него са умрели само десетина души. Сигурен съм, че ти няма да си следващият.” Нима бихте се чувствали в безопасност при това положение?
БЕЗ СЪМНЕНИЕ, РИСКЪТ БИ СИ СТРУВАЛ, АКО ТОВА ЛЕКАРСТВО СЕ БОРЕШЕ СЪС СМЪРТОНОСНО ЗАБОЛЯВАНЕ, НО БРЕМЕННОСТТА НЕ Е БОЛЕСТ, ОЩЕ ПОВЕЧЕ СМЪРТОНОСНА.
Менструацията, бременността и раждането на деца са естествени процеси.
Майката Природа се е погрижила за хормоните, своите собствени „лекарства”, действащи в организма. Тя дава способност за износване на детето в течение на 9 месеца и раждане. Дори в случай на аборт организмът се подготвя, получавайки „хормонален сигнал”, да отстрани детето от матката в подходящо време.

Мифегинът прекъсва нормалните сигнали и действа против здравия организъм. Но може би най-лошо от всичко е психологическото действие на Мифегина.

АБОРТЪТ С ТОЗИ ПРЕПАРАТ УВЕЛИЧАВА САМОУБИЙСТВАТА СРЕД ЖЕНИТЕ В ДЕПРЕСИЯ И С УМСТВЕНИ РАЗСТРОЙСТВА

Когато мъртвият плод излиза навън, той може да е неповреден, за разлика от случаите, когато се прави медицински аборт. Жената може да се окаже в два часа през нощта седяща на пода във банята, държейки в окървавените си ръце своето миниатюрно бебе. Трудно е човек да си представи подобен кошмар.


http://www.lechitel.bg/

Еще...

 

ДЕВУШКИ ВСЕ ЧАЩЕ ВЫБИРАЮТ МЕДИКАМЕНТОЗНЫЕ АБОРТЫ, НЕ ЗНАЯ ОБ ИХ ОПАСНОСТИ

Согласно статистике, в России все чаще за медикаментозными абортами обращаются женщины 17-19 лет. Между тем, еще 5-6 лет назад средний показатель равнялся 36-40 годам. Как говорят эксперты компании ООО "Евромед", параллельно увеличивается количество медикаментозных абортов.

Напомним: медикаментозный аборт - это таблетированное прерывание беременности на основе мифегина или мифепристона, снижающего уровень прогестерона, из-за чего беременность замирает, а через 48 часов в результате приема препаратов поддержки начинается кровотечение с выводом плодного яйца.

ДАННЫЙ ВИД АБОРТА ПРАКТИКУЕТСЯ НА РАННИХ СРОКАХ БЕРЕМЕННОСТИ, ДО ШЕСТИ НЕДЕЛЬ ВКЛЮЧИТЕЛЬНО.

Медики констатируют: молодые пациентки относятся к процедуре недостаточно серьезно, не зная, что препараты провоцируют нарушения гормонального фона и даже бесплодие. Между тем, Минздрав публикует иную статистику, говорящую о сокращении числа абортов. Генеральный директор ООО "Евромед" Александр Осипов объясняет это так:
"Ведомство публикует данные, во-первых, по абортам, сделанным хирургическим способом, а, во-вторых, в государственных учреждениях. Данные частных клиник, а тем более, абортов, прерванных медикаментозным способом, никто не считает".

СТАТИСТИКИ ПО АБОРТАМ, ПРОВЕДЕННЫМ ДОМА С ПОМОЩЬЮ КУПЛЕННЫХ В АПТЕКЕ ПРЕПАРАТОВ, ВООБЩЕ НЕТ.

В целом гинекологи сетуют на безграмотность молодых людей. Комментирует врач гинеколог-эндокринолог высшей категории клиники "ЕвроМедика" Елена Гринякина:
"Когда слушаешь девочек, которые приходят на прием, создается впечатление, что они вообще ничего не слышали о предохранении. Самый распространенный способ - прерванный половой акт.

Либо назначают себе "безопасные" дни - пять дней после и пять дней до менструального цикла.

Еще лет 10-15 назад женщины были гораздо образованнее в этих вопросах, просветительская работа была поставлена лучше.

Современную молодежь не спасает даже интернет, в котором можно найти любую информацию. Но при этом выросла ответственность у молодых людей. Все чаще к нам приходят молодые мужчины, которые перед началом новых отношений хотят провериться на венерические заболевания, чтобы не подвергать риску партнершу.
Еще лет 10 назад мы ни с чем подобным не сталкивались в принципе, а теперь такое поведение становится вполне обычным".

29 декабря 2016
http://www.meddaily.ru

Последна промяна ( Понеделник, 09 Януари 2017 17:51 )