Вие сте тук:

Начало Други Статии ВИРУСЪТ „ЗИКА“ Е ИЗМИСЛЕН, НЕ СЪЩЕСТВУВА / ВИРУС ЗИКА ПРИДУМАН, ЕГО НЕТ

ВИРУСЪТ „ЗИКА“ Е ИЗМИСЛЕН, НЕ СЪЩЕСТВУВА / ВИРУС ЗИКА ПРИДУМАН, ЕГО НЕТ

Вирусът „Зика“ предизвиква паника в света, но това е поредното мошеничество, които разобличават медицинските работници и журналистите на Бразилия и страните, откъдето тръгна „епидемията“ от микроцефалия.

Те стигат до извода, че този вирус, както и много други в последно време са измислена история на транснационалните корпорации, които се опитват да скрият своите престъпления и да се обогатят от паниката.

СПИН, ТРЕСКАТА ОТ ЗАПАДЕН НИЛ, СВИНСКИЯТ ГРИП, АТИПИЧНАТА ПНЕВМОНИЯ, ТРЕСКАТА ЕБОЛА… ВЪВ ВСЕКИ СЛУЧАЙ ЗА СМЪРТТА И БОЛЕСТИТЕ СЕ ОБВИНЯВА ВИРУСЪТ.

Но в действителност всички болести са предизвикани от други причини, пише един от авторите на ресурса resumenlatinoamericano.org.

ТОЙ ОТБЕЛЯЗВА, ЧЕ ВИРУСА „ЗИКА“, КОГОТО СЕГА ОБВИНЯВАТ ЗА РАЖДАНЕТО НА ДЕЦА С МИКРОЦЕФАЛИЯ НА МОЗЪКА (НЕДОРАЗВИТ МОЗЪК) Е ИЗВЕСТЕН ОТ КРАЯ НА 40-ТЕ ГОДИНИ НА МИНАЛИЯ ВЕК И ТОГАВА Е ПРЕДИЗВИКВАЛ САМО ЛЕКИ ЗАБОЛЯВАНИЯ. ЗАЩО СЕГА ТОЗИ ВИРУС Е ОБВИНЯВАН ЗА СЕРИОЗНИ ГЕНЕТИЧЕСКИ НАРУШЕНИЯ?

ТОВА Е ТРИК, ЛЪЖА НА УЧЕНИТЕ, КОИТО ДНЕС РАБОТЯТ ЗА ОПРЕДЕЛЕНИ КОРПОРАЦИИ, ТВЪРДИ АВТОРЪТ.

Към заболяването на плода вътре в утробата на майката от микроцефалия, пояснява той, водят редица фактори, като в Бразилия това е неконтролираното използване на пестициди.
Бразилия е световен лидер в тяхното използване. Химическите вещества атразин и меолахлор , които се съдържат в пестицидите, предизвикват забавяне на ръста на плода и появата на деца с малка обиколка на главата, се казва в едно медицинско изследване, което цитира автора.

СПОРЕД ДАННИ НА АГЕНЦИЯ „РОЙТЕР“, НАЙ-МАЛКО ЧЕТИРИ ЧУЖДЕСТРАННИ ПРОИЗВОДИТЕЛИ ПРОДАВАТ ПЕСТИЦИДИ В БРАЗИЛИЯ БЕЗ ЛИЦЕНЗИРАНЕ НА ВЪТРЕШНИТЕ СИ ПАЗАРИ. ТОВА СА КОМПАНИИТЕ - BASF, DUPONT, MONSANTO, NUFARM, SYNGENTA, ADAMA, FMCИNORTOX.

И това е много удобно – да се хвърли вината върху вируса за да бъдат избегнати наказанията на ужасните вродени дефекти, получени от продукцията на тези компании. Нещата стигнаха до там, че отделни градове и медицински учреждения на Бразилия завеждат дела в съда с искане за обезщетение за нарушаване правилата за сигурност.

ПРИЧИНАТА ЗА МИКРОЦЕФАЛИЯТА СЕ КРИЕ И В ПОГОЛОВНАТА ВАКСИНАЦИЯ НА БРЕМЕННИТЕ В БРАЗИЛИЯ ПРОТИВ ГРИП И КОКЛЮШ (TDAP).
Фармацевтичните компании нямат доказателства за сигурността и ефективността на тези ваксини за бременните и плода, няма данни за възпалителните процеси, които могат да предизвикат тези ваксини, за тестове, направени в САЩ не са направени върху хора, се отбелязва в много статии на бразилските лекари.

ТАКА ЕДИН ОТ ТЯХ ОТ ЩАТА ПЕРНАМБУКО СТИГНАЛ ДО ИЗВОДА, ЧЕ НЕ ВИРУСЪТ „ЗИКА“, А ВАКСИНИТЕ ЗА БРЕМЕННИ ПРОВОКИРАТ РАЖДАНЕТО НА ДЕЦА С НЕДОРАЗВИТ МОЗЪК. В ТОЗИ ЩАТ СЪЩО СЕ ЗАВЕЖДАТ ДЕЛА В СЪДА.

По-нататък. Определиха, че виновни за разпространението на вируса са комарите.. Възможно е, но по-рано те (комарите – бел. пр.) не са забелязани да правят това. Друго нещо е, ако става дума за генномодифицираните комари, които пусна в Бразилия фирмата Oxitec (която работи с грантове на Бил Гейтс) за да се бори с треската денга.

Предполагало се, че комарите-самци, които като резултат от модификацията са загубили репродуктивната си функция, няма да оплождат самките и потомството им ще загива на ниво личинки.

Действително количеството насекоми значително намаля, но това не е доказателство, че експериментът е безопасен. Какво представляват сега тези комари е голяма загадка.

 

Какво вещества генерират? Какво влиза в кръвта на човека?

ЗАД ФИРМАТА OXITEC, СПОРЕД ДОКУМЕНТИТЕ, ПРЕДСТАВЕНИ В ДРУГО ЖУРНАЛИСТИЧЕСКО РАЗСЛЕДВАНЕ СТОИ ФИРМАТА INTREXON, А ЗАД НЕЯ СЕ НАМИРАТ VANGUARD GROUP, BLACK ROCK, MORGAN STANLEY, STATE STREET CORP И THIRD SECURITY CORP. ТОВА СА ТРАНСНАЦИОНАЛНИ БАНКОВИ ГРУПИ, КОИТО ПРИНАДЛЕЖАТ НА ДИНАСТИИТЕ НА РОКФЕЛЕР И РОТШИЛД.

Именно фондът на Рокфелер днес продава вируса „Зика“ за 599 евро, твърди един от представените документи в разследването.
Същият фонд е изолирал вируса от кръвта на маймуни през 1947 година. Продава се чрез филиала  ATCC, който, както произтича от инструкцията за щама на вируса „Зика“, е „лидер в разработването на биологични материали и ресурси и глобална организация по стандартизиране, чиято мисия е насочена към получаване на заверка, производство и съхраняване, развитие и разпространяване на стандартни справочни микроорганизми, клетъчни линии и други материали. Запазвайки традиционното събиране на материали, ATCC разработва продукти с високо качество, стандарти и обслужване на научни изследвания и иновации, които подобряват здравето на населението в целия свят“.

Както се казва, кръгът се затвори. Сами си произвеждаме вирус, сами му създаваме PR като пандемия, сами разработваме от него противоотрова, сами си го продаваме, сами си печелим.

СЕГА ВЕЧЕ Е ЯСНО, ЧЕ НЕ Е ИМАЛО СПИН, А ОТСЛАБВАНЕ НА ИМУНИТЕТА ОТ ВЛОШАВАНЕТО НА ЕКОЛОГИЯТА И Т.Н., НЕ Е ИМАЛО НИТО СВИНСКИ, НИТО ДРУГИ ГРИПОВЕ, А СА МОДИФИКАЦИИ НА ОБИКНОВЕН ВИРУС.
А МЕЖДУ ДРУГОТО, ВИРУСЪТ ЕБОЛА Е ПАТЕНТОВАН ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА САЩ ПРЕЗ 2009 ГОДИНА С УЧАСТИЕТО НА ПЕНТАГОНА И ФОНДОВЕТЕ НА ДЖОРДЖ СОРОС, КОЙТО ЧРЕЗ СВОЯ ФОНД НА ОТВОРЕНО ОБЩЕСТВО ФИНАНСИРА ВОЕННИТЕ ЛАБОРАТОРИИ В СИЕРА ЛЕОНЕ И ЛИБЕРИЯ.

Интересното е, че неотделим компонент от производството на препарата „Тамифлу“ е звездовидният анасон.

КОЙ ИЗКУПИ ЦЯЛОТО ПРОИЗВОДСТВО НА ЗВЕЗДОВИДЕН АНАСОН В КИТАЙ? ДОНАЛД РЪМСФЕЛД – БИВШИЯТ МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА НА САЩ В АДМИНИСТРАЦИЯТА НА БУШ МЛАДШИ.

Страхът от пандемия е предназначен не само за да се обогатяват транснационалните корпорации и банките, но и за създаване на атмосфера на страх и сляпо подчинение на населението, за заробване на лекарите на всички нива.

ТАЙНИТЕ МЕДИЦИНСКИ ОПЕРАЦИИ СА НАЙ-ОПАСНИ, ТЪЙ КАТО ИЗГЛЕЖДАТ ПОЛИТИЧЕСКИ НЕУТРАЛНИ, НО В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ СЪВРЕМЕННАТА „МЕДИЦИНА НА РОКФЕЛЕР“ Е ИЗГРАДЕНА ВЪРХУ ГЛОБАЛНИ ПАРТНЬОРСКИ ОТНОШЕНИЯ. НАУКАТА КАТО ТАКАВА СЪЩО ПРЕСТАНА ДА БЪДЕ ЧИСТА, ТЯ РАБОТИ ЗА КОРПОРАЦИИТЕ. ЗАТОВА, ОТИВАЙКИ В АПТЕКАТА ЗА „ТАМИФЛУ“ НЕ СИ ОПРАВЕТЕ ИЛЮЗИИ – ВИЕ РАБОТИТЕ ЗА ОБОГАТЯВАНЕ НА РОКФЕЛЕР, А НЕ ЗА СВОЕТО ЗДРАВЕ.

http://svetoven.pogled.info

Ещё...

ВИРУС ЗИКА ПРИДУМАН, ЕГО НЕТ

Вирус Зика вызывает панику в мире, но это очередное мошенничество, которое разоблачают медики и журналисты Бразилии, страны, откуда пошла "эпидемия" микроцефалии. Они приходят к выводу, что этот вирус, как и многие другие последнего времени, — придуманная история транснациональных корпораций, которые пытаются скрыть свои преступления и нажиться на панике.

ВИЧ, лихорадка Западного Нила, свиной грипп, атипичная пневмония, лихорадка Эбола... В каждом случае в смертях и болезнях обвиняется вирус. Однако на самом деле все эти болезни вызваны другими причинами, пишет один из авторов на ресурсе resumenlatinoamericano.org. Он отмечает, что вирус Зика, который теперь обвиняют в рождении детей с микроцефалией мозга (недоразвитым мозгом), известен с конца 40-х годов прошлого века и тогда он вызывал лишь легкие заболевания. Почему сейчас этот вирус обвиняется в серьезных генетических нарушениях?

Это трюк, это ложь ученых, которые сегодня работают на определенные корпорации, утверждает автор. К заболеванию плода в утробе матери микроцефалией, поясняет он, ведет ряд факторов, в Бразилии это неконтролируемое использование пестицидов. Бразилия — мировой лидер по их использованию.

СОДЕРЖАЩИЕСЯ В ПЕСТИЦИДАХ ХИМИЧЕСКИЕ ВЕЩЕСТВА АТРАЗИН И МЕОЛАХЛОР ВЫЗЫВАЮТ ЗАДЕРЖКУ РОСТА ПЛОДА И ПОЯВЛЕНИЕ ДЕТЕЙ С НЕБОЛЬШОЙ ОКРУЖНОСТЬЮ ГОЛОВЫ, ГОВОРИТСЯ В ОДНОМ ИЗ МЕДИЦИНСКИХ ИССЛЕДОВАНИЙ, КОТОРОЕ ЦИТИРУЕТ АВТОР.


По данным агентства "Рейтер", по меньшей мере четыре иностранных производителя продают пестициды в Бразилии без лицензирования на своих внутренних рынках.

ЭТО КОМПАНИИ BASF, DUPONT, MONSANTO, NUFARM, SYNGENTA, ADAMA, FMC Y NORTOХ. И ЭТО ОЧЕНЬ УДОБНО — СВАЛИТЬ ВИНУ НА ВИРУС, ЧТОБЫ ИЗБЕЖАТЬ НАКАЗАНИЯ ЗА УЖАСАЮЩИЕ ВРОЖДЕННЫЕ ДЕФЕКТЫ, ПОЛУЧЕННЫЕ ОТ ПРИМЕНЕНИЯ ПРОДУКЦИИ ЭТИХ КОМПАНИЙ.

Дело дошло до того, что отдельные города и медучереждения Бразилии подают иски в суд с требованием возмещения ущерба за нарушение правил безопасности.

ПРИЧИНА МИКРОЦЕФАЛИИ КРОЕТСЯ И В ПОГОЛОВНОЙ В БРАЗИЛИИ ВАКЦИНАЦИИ БЕРЕМЕННЫХ ПРОТИВ ГРИППА И КОКЛЮША (TDAP). ФАРМАЦЕВТИЧЕСКИЕ КОМПАНИИ НЕ ИМЕЮТ ДОКАЗАТЕЛЬСТВ БЕЗОПАСНОСТИ И ЭФФЕКТИВНОСТИ ЭТИХ ВАКЦИН ДЛЯ БЕРЕМЕННЫХ И ПЛОДА, НЕТ ДАННЫХ О ВОСПАЛИТЕЛЬНЫХ ПРОЦЕССАХ, КОТОРЫЕ МОГУТ ВЫЗВАТЬ ЭТИ ВАКЦИНЫ, ТЕСТЫ, ПРОВЕДЕННЫЕ В США, НЕ ПРОВОДИЛИСЬ НА ЛЮДЯХ, ОТМЕЧАЕТСЯ ВО МНОГИХ СТАТЬЯХ БРАЗИЛЬСКИХ ВРАЧЕЙ.

Так, один из них, из штата Пернамбуко, сделал вывод о том, что не вирус Зика, а вакцины для беременных провоцируют рождение детей с недоразвитым мозгом. В этом штате тоже подаются иски в суд.

ПОЙДЕМ ДАЛЬШЕ. ВИНОВНЫМИ В РАСПРОСТРАНЕНИИ ВИРУСА НАЗНАЧИЛИ КОМАРОВ. ВОЗМОЖНО, НО РАНЕЕ ОНИ В ЭТОМ НЕ БЫЛИ ЗАМЕЧЕНЫ.

Другое дело, если речь идет о генномодифицирванных комарах, которые фирма Oxitec (работает на гранты Билла Гейтса) выпустила в Бразилии, чтобы бороться с лихорадкой денге.

ПРЕДПОЛАГАЛОСЬ, ЧТО КОМАРЫ-САМЦЫ, У КОТОРЫХ В РЕЗУЛЬТАТЕ МОДИФИКАЦИИ БЫЛА УТЕРЯНА РЕПРОДУКТИВНАЯ ФУНКЦИЯ, НЕ БУДУТ ОПЛОДОТВОРЯТЬ САМОК И ПОТОМСТВО БУДЕТ ГИБНУТЬ НА УРОВНЕ ЛИЧИНОК.
Количество насекомых действительно резко убыло, но это не является доказательством того, что эксперимент был безопасен.

ЧТО ТЕПЕРЬ ИЗ СЕБЯ ПРЕДСТАВЛЯЮТ ЭТИ КОМАРЫ — БОЛЬШАЯ ЗАГАДКА. КАКИЕ ВЕЩЕСТВА ОНИ ГЕНЕРИРУЮТ? ЧТО ПОСТУПАЕТ В КРОВЬ К ЧЕЛОВЕКУ? ЗА ФИРМОЙ OXITEC, СОГЛАСНО ДОКУМЕНТАМ, ПРЕДСТАВЛЕННЫМ В ДРУГОМ ЖУРНАЛИСТСКОМ РАССЛЕДОВАНИИ, СТОИТ ФИРМА INTREXON, А ЗА НЕЙ НАХОДЯТСЯ VANGUARD GROUP, BLACKROCK, MORGAN STANLEY, STATE STREET CORP, THIRD SECURITY CORP. ЭТО ТРАНСНАЦИОНАЛЬНЫЕ БАНКОВСКИЕ ГРУППЫ, КОТОРЫЕ ПРИНАДЛЕЖАТ ДИНАСТИЯМ РОТШИЛЬДОВ И РОКФЕЛЛЕРОВ.

ИМЕННО ФОНД РОКФЕЛЛЕРА СЕГОДНЯ ПРОДАЕТ ВЫДЕЛЕННЫЙ ВИРУС ЗИКА ЗА 599 ЕВРО, УТВЕРЖДАЕТ ОДИН ИЗ ПРЕДСТАВЛЕННЫХ В РАССЛЕДОВАНИИ ДОКУМЕНТОВ. ЭТОТ ЖЕ ФОНД ВЫДЕЛИЛ ЕГО ИЗ КРОВИ ОБЕЗЬЯН В 1947 ГОДУ.

Продается он через аффилированную фирму АТСС, которая является, как следует из инструкции к штамму вируса Зика, "лидером в разработке биологических материалов и ресурсов и глобальной организацией по стандартизации, чья миссия направлена на приобретение, аутентификацию, производство, сохранение, развитие и распространение стандартных справочных микроорганизмов, клеточных линий и других материалов.

СОХРАНЯЯ ТРАДИЦИОННЫЙ СБОР МАТЕРИАЛОВ, АТСС РАЗРАБАТЫВАЕТ ПРОДУКТЫ ВЫСОКОГО КАЧЕСТВА, СТАНДАРТЫ И СЕРВИСНУЮ ПОДДЕРЖКУ НАУЧНЫХ ИССЛЕДОВАНИЙ И ИННОВАЦИЙ, КОТОРЫЕ УЛУЧШАЮТ ЗДОРОВЬЕ НАСЕЛЕНИЯ ВО ВСЕМ МИРЕ".

Круг, что называется, замкнулся.
САМИ ПРОИЗВОДИМ ВИРУС, САМИ ЕГО ПИАРИМ КАК ПАНДЕМИЮ, САМИ РАЗРАБАТЫВАЕМ ОТ НЕГО ПРОТИВОЯДИЕ, САМИ ЕГО ПРОДАЕМ, САМИ НАЖИВАЕМСЯ.

Теперь уже ясно, что не было ВИЧ, а было ослабление иммунитета от ухудшения экологии и т.д., не было свиных и прочих гриппов, были модификации обычного вируса. Вирус Эбола, кстати, был запатентован правительством США в 2009 году с участием Пентагона и фондов Джорджа Сороса, который финансирует через свой Фонд открытого общества военные лаборатории в Сьерра-Леоне и Либерии.

ИНТЕРЕСНО, ЧТО НЕОТЪЕМЛЕМЫМ КОМПОНЕНТОМ ДЛЯ ПРОИЗВОДСТВА ПРОТИВОВИРУСНОГО ПРЕПАРАТА "ТАМИФЛЮ" ЯВЛЯЕТСЯ БАДЬЯН. КТО СКУПИЛ ВСЕ ЕГО ПРОИЗВОДСТВО В КИТАЕ? ДОНАЛЬД РАМСФЕЛЬД — БЫВШИЙ МИНИСТР ОБОРОНЫ США В АДМИНИСТРАЦИИ БУША-МЛАДШЕГО.


Страх перед пандемией предназначен не только для обогащения транснациональных корпораций и банков, но и для создания атмосферы страха и слепого подчинения населения, для порабощения врачей всех уровней.

МЕДИЦИНСКИЕ ТАЙНЫЕ ОПЕРАЦИИ ЯВЛЯЮТСЯ НАИБОЛЕЕ ОПАСНЫМИ, ТАК КАК ОНИ КАЖУТСЯ ПОЛИТИЧЕСКИ НЕЙТРАЛЬНЫМИ, НО НА САМОМ ДЕЛЕ СОВРЕМЕННАЯ "МЕДИЦИНА РОКФЕЛЛЕРА" ПОСТРОЕНА НА ГЛОБАЛЬНЫХ ПАРТНЕРСКИХ ОТНОШЕНИЯХ. НАУКА КАК ТАКОВАЯ ТОЖЕ ПЕРЕСТАЛА БЫТЬ ЧИСТОЙ, ОНА РАБОТАЕТ НА КОРПОРАЦИИ. ПОЭТОМУ, ОТПРАВЛЯЯСЬ В АПТЕКУ ЗА "ТАМИФЛЮ", НЕ СТРОЙТЕ ИЛЛЮЗИЙ, ВЫ РАБОТАЕТЕ НА ОБОГАЩЕНИЕ РОКФЕЛЛЕРОВ, А НЕ НА СВОЕ ЗДОРОВЬЕ.

http://www.pravda.ru

Последна промяна ( Събота, 07 Май 2016 20:35 )